Thursday, 29 December 2011

iphone 4S FREE


WOWW..ade iphone 4S free la...sape nak bagi kan...ade sape2 yang nak tak...ok phone ni di beri oleh company DiGi yang bermurah hati untuk memberi  iPhone 4S pada Nuffnanger yg bertuah.. Jadi jika anda ingin  memenangi  iPhone 4S, semak butir-butir di bawah:

bagi mendapat kan iphone 4S ini di tangan anda, apa yang anda perlu lakukan adalah post kn didalam blog yang berasingan bagi memberitahu: -Mengapa pelan DiGi iphone 4S paling mampu dimiliki,dengan tajuk '4SURE bawah DiGi PALING MAMPU'
• Kenapa anda mahu iPhone 4S, berdasarkan tajuk '4SURE bawah DiGi 4ME' . Anda juga boleh mengemukakan vlog untuk yang ini!
• Apakah perkara pertama yang anda akan buat dengan iPhoneDiGi 4S dengan tajuk 'DiGi iPhone 4SURE I DO 1ST
• Mengapa Siri dan DiGi sahabat terbaik anda dengan tajuk 'DiGi iPhone 4SURE SIRI ANSWERS

Ia benar-benar mudah! Apa yang anda perlu lakukan adalah lengkapkan DUA cabaran-cabaran di atas dan anda akan mungkin memenangi iPhone 4S! DAN, anda boleh mengemukakan setiap langkah seberapa banyak kali yang anda suka! peringatan masukkan lencana DiGi dalam blog post anda. semoga berjaya...


Langkah-langkah ini juga akan dikira dalam keputusan akhir untuk pemenang. Selain itu, pemenang akan mendapat iPhone 4S yang dihantar terus ke rumah mereka! Itulah apa yang kita panggil perkhidmatan dengan senyuman! Untuk menyertai peraduan Siri-ously yang menakjub iniKLIK DISINI SEKARANGGOOD LUCKKK !!!


No comments:

Post a Comment

KliK HaDiAh mEnaRiK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...